Underarmsstöd

Underarmsstöd Det finns 19 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 19 artiklar
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet ”Perfekt form”, som finns i materialen konstläder eller lycra, passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar (t.ex. RollerMouse, Mousetrapper och Barmouse) som till tangentbord med extern muslösning. Försett med marknadens stabilaste bordsfästen, som också skonar bordsskivan från slitage.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  ArmSupport Red gör din RollerMouse Red eller Red Plus ännu bättre. Det bidrar till att säkerställa en korrekt hållning och lindra muskelspänning i nacke, rygg, armar och handleder när du sitter eller står. Med ArmSupport Red justeras kroppen när du skriver och använder din RollerMouse.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Underarmsstöd Bred är avsett för dig som jobbar med tangentbord och vanlig mus. Det breda midjedjupet ger även handledsstöd vid tangentbordsarbete och bidrar till en avspänd vinkel i handleden samtidigt som underarmarna, och därmed även skuldror och nacke, avlastas. Du har friheten att placera din mus till...

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 090 SEK exkl. moms

  Underarmsstöd Pro sätter en helt ny och banbrytande standard för avlastande underarmsstöd. Detta i jämförelse extremt tunna underarmsstöd erbjuder samtidigt mjukt och stadigt stöd för underarmarna. Den unika utformningen passar perfekt till de nya och låga centrala pekdonen och de nya låga tangentborden.

  1 090 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  C8810 – Supersoft underarmsstöd med utförande i antistatisk och behaglig lycra eller konstläder och stabil bottenplatta av stål. Passar utmärkt tillsammans med RollerMouse och Mousetrapper. Välj höga bordsfästen om du har ett bord med sarg nära bordskanten.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 295 SEK exkl. moms

  C8820 – Ett underarmsstöd som, mer än andra, omsluter användaren. Välj höga bordsfästen om du har ett bord med sarg nära bordskanten. Finns i svart lycra eller konstläder.

  1 295 SEK exkl. moms
 • 995 SEK exkl. moms

  C8847 – Underarmsstöd duo spacesaver, i lycra eller konstläder, är ett assymetriskt underarmsstöd av mindre format som passar utmärkt tillsammans med små och kompakta tangentbord och tillsammans med centrala styrdon. Levereras med bordsfästen som säkerställer stabil montering. Har du ett bord med sarg...

  995 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  C8805 – Bekvämt underarmsstöd som kan fästas med en krok i mitten på svängda bord eller med två krokar på raka bord. Välj höga bordsfästen om du har ett bord med sarg nära bordskanten.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet Universal är med sitt korta midjedjup extra lämpligt att använda i kombination med centrala styrdon och tangentbord.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 150 SEK exkl. moms

  Underarmsstöd till Mousetrapper Flexible (art.nr: 500413). Avlastar hela underarmen. Stödet fästs på bordet med två klämfästen. Fästgapet på klämfästena är 4 cm (tjocklek på bordsskivan = max 4 cm). Passar även på bord med magurtag och i vinkeln på ett L-format bord.

  1 150 SEK exkl. moms
 • 1 090 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet Mousetrapper Advance är med sitt korta midjedjup föranpassad att användas i kombination med Mousetrapper Advance. Konstläder.

  1 090 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  C8802 – Ett smalare och nättare underarmsstöd som tar mindre plats och som är anpassat för mindre händer. Välj höga bordsfästen om du har ett bord med sarg nära bordskanten.

  1 195 SEK exkl. moms
Visar 1 - 12 av 19 artiklar