Tempur

Tempur

Res, arbeta och vila komfortabelt och dra nytta av TEMPUR stödet under hela dagen samt natten. Med en bredd av högkvalitativa produkter anpassade till olika behov och aktiviteter har dessa TEMPUR® Tillbehör utvecklats för att hjälpa dig att njuta av en bekväm livsstil. De flesta tillbehör i sortimentet kommer med överdrag som är lätta att ta av ...

Res, arbeta och vila komfortabelt och dra nytta av TEMPUR stödet under hela dagen samt natten. Med en bredd av högkvalitativa produkter anpassade till olika behov och aktiviteter har dessa TEMPUR® Tillbehör utvecklats för att hjälpa dig att njuta av en bekväm livsstil. De flesta tillbehör i sortimentet kommer med överdrag som är lätta att ta av och tvätta.

Tempur är ett unikt temperaturkänsligt, visko-elastiskt material, som formar sig efter din kropp för att ge bekvämt stöd med minsta mottryck. 

Läs mer »

Tempur Det finns 7 produkter.

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 604 SEK exkl. moms

  TEMPUR kildyna i det unika Tempurmaterialet designad för att lindra trycket på ryggen. På grund av sin form, skjuter kildynans form bäckenet framåt, vilket hjälper till att föra ryggen till en upprätt kroppshållning. Perfekt för den som arbetar långa perioder i sittande ställning, särskilt datoranvändare.

  604 SEK exkl. moms
 • 523 SEK exkl. moms

  TEMPUR Transit nackkudde ger det bästa stödet för nacken eller huvudet under resan eller hemma i soffan. Glöm allt vad uppblåsbara nackkuddar heter, detta är nackkudden din kropp vill ha. Kudden består av två halvmånar i Tempurmaterial som hålls samman av ett velouröverdrag. Dessa halvmånar går att plocka ur för enklare förvaring.

  523 SEK exkl. moms
 • 524 SEK exkl. moms

  TEMPUR Transit svankkudde är ett praktiskt svankstöd för användning på jobbet under resan eller hemma. Placera den helt enkelt mellan stolen och ryggen i önskad sittposition. Det visko-elastiska och temperaturkänsliga Tempurmaterialet formar sig efter din kropp för att ge bekvämt stöd med minsta mottryck.

  524 SEK exkl. moms
 • 695 SEK exkl. moms

  TEMPUR sittdyna fördelar din vikt mer jämnt över ytan och förbättrar komforten väsentligt. Kan användas på vilken stol som helst. Sittdynan ger oöverträffad komfort vid långvarigt stillasittande och är perfekt för dig som vill sitta skönare på jobbet, hemma, i...

  695 SEK exkl. moms
 • 1 836 SEK exkl. moms

  TEMPUR Car Comforter bildyna är speciellt utvecklad för att användas på en bilstol för att erbjuda den ultimata bilkomforten. Svankstödet kan justeras och kan placeras för att bekvämt stödja din rygg. Det kan också tas bort om du föredrar att använda bara TEMPUR komfortlager...

  1 836 SEK exkl. moms
 • 604 SEK exkl. moms

  TEMPUR Svankkudde formar sig perfekt efter ryggraden och ger maximalt stöd genom den anatomiska formen, rörliga höjdinställningen och de stödjande egenskaperna från TEMPUR materialet. Kudden passar dig som vill ha stöd för ryggen samt skönare sittkomfort hemma, på jobbet, i bilen eller kanske...

  604 SEK exkl. moms
 • 684 SEK exkl. moms

  TEMPUR Marumaru sittdyna tillför komfort till din favoritstol men kan också läggas direkt på golvet. Denna exklusiva cirkelformade sittdyna är bärbar, lätt och alltid bekväm. Dynan är perfekt för dig som vill sitta skönare på jobbet, hemma, i bilen eller kanske på teatern. Finns i tre färger.

  684 SEK exkl. moms
Visar 1 - 7 av 7 artiklar