Konferensmöbler och pausrum

Konferensmöbler och pausrum Det finns 14 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 14 artiklar
 • 9 512 SEK exkl. moms

  Piece konferensbord från Edsbyn kontorsmöbler erbjuds här i webbutiken för direkt beställning i vit laminat, ekfanér och 5% vitpigmenterad askfanér. ABS kantlist följer skivans färg. Finns med och utan kabellucka för kabelhantering (kabelränna ingår och slits kommer i samma färg som kabelluckan). Borden levereras med stativ i vit lack. 

  9 512 SEK exkl. moms
 • 9 128 SEK exkl. moms

  Feather konferensbord från Edsbyn kontorsmöbler erbjuds här i webbutiken för direkt beställning i vit högtryckslaminat, ekfanér och vitpigmenterad ask. ABS kantlist följer skivans färg. Borden levereras med stativ i vit- eller silverlack. 25 mm radie i hörn. Mellanskivor finns att beställa i samma färger.

  9 128 SEK exkl. moms
 • 3 347 SEK exkl. moms

  God design till ett vettigt pris. Med laserskurna fötter får Feather-borden distinkt skärpa i sitt uttryck. I webbutiken säljer vi ståborden i höjd 1060 mm (inkl. skiva) men de går även att beställa i höjd 900 mm. Finns för direkt beställning i ekfanér, vit högtryckslaminat och vitbetsad ask.

  3 347 SEK exkl. moms
 • 2 680 SEK exkl. moms

  God design till ett vettigt pris. Med laserskurna fötter får Feather-borden distinkt skärpa i sitt uttryck. I webbutiken säljer vi soffborden i höjd 530 mm (inkl. skiva) men de går även att beställa i höjderna 460  och 600 mm. Finns för direkt beställning i ekfanér, vit högtryckslaminat och vitbetsad ask.

  2 680 SEK exkl. moms
 • 4 329 SEK exkl. moms

  HÅG H04 Communication är en ergonomisk konferensstol med hög komfort och en rejäl och solid sittlösning som höjer attraktionsvärdet på utbildningsrum, kursgårdar och konferensanläggningar. Dessutom designad i formspråket som besöksstol till HÅG H04 arbetsstolar. Genom sin följsamma...

  4 329 SEK exkl. moms
 • 1 761 SEK exkl. moms

  HÅG Conventio har revolutionerat standarden för sittkomfort i många offentliga miljöer. HÅG Conventio Wing är en solid lättviktare som är lätt att underhålla och göra ren. Finns också i flera utföranden med avtagbart täcke på sits och rygg. Standardfärgerna gäller...

  1 761 SEK exkl. moms
 • 2 271 SEK exkl. moms

  Med HÅG Conventio blir mötet, konferensen eller utbildningen av högre kvalitet. HÅGs ergonomiska och följsamma mötesstolar med gungfunktion framåt och bakåt inspirerar till rörelse och ger variation för rygg och säte. Den ökade cirkulationen ökar möjligheten att behålla...

  2 271 SEK exkl. moms
 • 892 SEK exkl. moms

  Sol lämpar sig bra för konferens eller som besöksstol. Meshrygg. Klädsel i svart tyg Evo11. Stativ i silver. Stapelbar. Finns även som karmstol.

  892 SEK exkl. moms
 • 1 938 SEK exkl. moms

  Liz är lämplig som t.ex. konferens- eller besöksstol. Klädsel i svart tyg Evo11. Stativ i krom. Stapelbar.

  1 938 SEK exkl. moms
 • 3 185 SEK exkl. moms

  Ziv är en bekväm besöksstol som också lämpar sig för konferens eller sammanträden. Stativ i krom eller vitt (med eller utan snurra) – alternativt med hjul och utan snurra. Klädd i svart tyg EVO:EV11 – vita sömmar.

  3 185 SEK exkl. moms
 • 638 SEK exkl. moms

  Rio är en enkel och bekväm konferens- eller besöksstol. Välj utförande i björkfanér eller med klädsel i svart tyg EVO:EV11. Lackat stativ i silver. Stapelbar.

  638 SEK exkl. moms
 • 1 686 SEK exkl. moms

  RBM Bella är både smidig och flexibel. En stol som passar lika bra i konferenslokalen som runt mötesbordet. Med sina rena, enkla linjer är den som gjord för stilrena miljöer med anspråk på elegans. Den höga lätt svängda ryggen ger bra ergonomiskt stöd och stolens form gör den skön...

  1 686 SEK exkl. moms
Visar 1 - 12 av 14 artiklar