Träningsredskap

Träningsredskap Det finns 11 produkter.

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
 • 49 SEK exkl. moms

  Pump till Pilatesboll.

  49 SEK exkl. moms
 • 5 995 SEK exkl. moms

  Med Ergoffs träningskit får du möjlighet att enkelt och effektivt aktivera och syre sätta muskler, leder och belastade strukturer. Din kropp får en chans att röra sig som den vill.Träningskitet kan här köpas separat men även som en del i Ergoffs koncept Rörelse. Träningsredskapen som...

  5 995 SEK exkl. moms
 • 995 SEK exkl. moms

  Corebrädan (balansbräda) kan användas åt båda håll för att skapa variation och rörelse. Genom att på rätt nivå utmana balansen kommer kroppens olika system (muskler, nerver, leder o.s.v.) att samarbeta och de djupa stabiliserande ”coremusklerna” runt kroppens leder aktiveras och stärks.

  995 SEK exkl. moms
 • 395 SEK exkl. moms

  En Pilatesboll, även kallad balansboll, kan användas som träningsredskap för dig som vill öva upp din balans samtidigt som du ökar din bålstyrka. Finns i två storlekar: 65 och 75 cm.

  395 SEK exkl. moms
 • 595 SEK exkl. moms

  Med en foamroller kan du ge dig själv egenmassage, som ökar din rörlighet och cirkulation och ger unika möjligheter att minska på spänningar och olika smärttillstånd. Gör t.ex. ryggliggande bakåtböjningar med foamrollen placerad under bröstryggen och öppna upp låsningar skapade av stillasittande och ensidigt arbete i framåtböjda positioner.

  595 SEK exkl. moms
 • 495 SEK exkl. moms

  Yogamattan används med fördel för avslappning och vila eller för olika former av dynamisk rörelse och träning när du inte önskar direktkontakt med ett hårt golv. Vik mattan dubbel om du önskar mjukare underlag.

  495 SEK exkl. moms
 • 299 SEK exkl. moms

  Hantel 2,5 kg, som används för att stärka muskler och öka blodcirkulationen. Utmärkt att använda för excentrisk träning vid tex. musarmsproblematik.

  299 SEK exkl. moms
 • 499 SEK exkl. moms

  Hantel 5 kg, som används för att stärka muskler och öka blodcirkulationen. Utmärkt att använda för excentrisk träning vid tex. musarmsproblematik.

  499 SEK exkl. moms
 • 45 SEK exkl. moms

  Minibanden finns i två olika färger med olika elasticitet. All rörelse och träning med ett gummiband ger mjuka rörelser där du själv genom att förkorta eller förlänga banden kan bestämma motståndet. Minibanden kan på rätt sätt förstärka effekten av all styrketräning och på kontoret blir minibanden ett bra redskap för t.ex. träning av axlar och skuldror.

  45 SEK exkl. moms
 • 99 SEK exkl. moms

  Träningsbanden med handtag finns i tre olika färger med olika elasticitet. All rörelse och träning med ett gummiband ger mjuka rörelser där du själv genom att förkorta eller förlänga banden kan bestämma motståndet. Sätt fast träningsbandet i en dörr eller krok och du kan sen med...

  99 SEK exkl. moms
 • 249 SEK exkl. moms
Visar 1 - 11 av 11 artiklar