Tillbehör möss/pekdon

Tillbehör möss/pekdon Det finns 11 produkter.

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
 • 1 195 SEK exkl. moms

  C8810 – Supersoft underarmsstöd med utförande i antistatisk och behaglig lycra eller konstläder och stabil bottenplatta av stål. Passar utmärkt tillsammans med RollerMouse och Mousetrapper. Välj höga bordsfästen om du har ett bord med sarg nära bordskanten.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet Universal är med sitt korta midjedjup extra lämpligt att använda i kombination med centrala styrdon och tangentbord.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 495 SEK exkl. moms

  Red plus handledsstöd är ett utökat handledsstöd som ger ytterligare komfort till dina underarmar när du arbetar. Det är speciellt utvecklat för RollerMouse Red och ger dig en längre och mjukare övergång från skrivbord till RollerMouse och tangentbord. Det utökade handlovsstödets kilform...

  495 SEK exkl. moms
 • 1 090 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet Mousetrapper Advance är med sitt korta midjedjup föranpassad att användas i kombination med Mousetrapper Advance. Konstläder.

  1 090 SEK exkl. moms
 • 172 SEK exkl. moms

  Flyttbar formad musmatta för arbete med både vänster och höger hand. Komplement till asymmetriskt underarmsstöd art nr. 122010. Fylld med cellpolyeten, klädd i avtorkningsbar vinyl, tål även handsprit.

  172 SEK exkl. moms
 • 1 413 SEK exkl. moms

  Ett mycket uppskattat underarmsstöd som gör att tangentbordet alltid är centrerat. Mönsterskyddad. Fylld med cellpolyeten, klädd i vinyl. Avtagbar fästarm (passar alla skrivbord). Bottenplatta av 4 mm plåt. Vinylen är avtorkningsbar, tål även handsprit. Underarmsstödet kan kompletteras med flyttbar...

  1 413 SEK exkl. moms
 • 1 150 SEK exkl. moms

  Underarmsstöd till Mousetrapper Flexible (art.nr: 500413). Avlastar hela underarmen. Stödet fästs på bordet med två klämfästen. Fästgapet på klämfästena är 4 cm (tjocklek på bordsskivan = max 4 cm). Passar även på bord med magurtag och i vinkeln på ett L-format bord.

  1 150 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Underarmsstödet ”Perfekt form”, som finns i materialen konstläder eller lycra, passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar (t.ex. RollerMouse, Mousetrapper och Barmouse) som till tangentbord med extern muslösning. Försett med marknadens stabilaste bordsfästen, som också skonar bordsskivan från slitage.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 139 SEK exkl. moms

  Musmatta med handledsstöd i soft gel.

  139 SEK exkl. moms
 • 1 090 SEK exkl. moms

  Underarmsstöd Pro sätter en helt ny och banbrytande standard för avlastande underarmsstöd. Detta i jämförelse extremt tunna underarmsstöd erbjuder samtidigt mjukt och stadigt stöd för underarmarna. Den unika utformningen passar perfekt till de nya och låga centrala pekdonen och de nya låga tangentborden.

  1 090 SEK exkl. moms
 • 595 SEK exkl. moms

  Extra brett handledsstöd till RollerMouse Pro 3 (ingår i RollerMouse Pro 3 Plus). Färg: svart.

  595 SEK exkl. moms
Visar 1 - 11 av 11 artiklar