Stolar – välj efter varumärke

Stolar – välj efter varumärke

Ergonomiska kontorsstolar och arbetsstolar sorterade under respektive varumärke. Vi kan bl.a. erbjuda Aeris Swopper och Muvman, HÅG, Malmstolen, Global, KAB Seating, Officeline, Salli, Score, Ergositter, Höganäs, Dynamo, Variér, Back App, Ergohuman, mPosition, Support Design, RBM och RH. Klicka på rubrik eller s...

Ergonomiska kontorsstolar och arbetsstolar sorterade under respektive varumärke. Vi kan bl.a. erbjuda Aeris Swopper och Muvman, HÅG, Malmstolen, Global, KAB Seating, Officeline, Salli, Score, Ergositter, Höganäs, Dynamo, Variér, Back App, Ergohuman, mPosition, Support Design, RBM och RH. Klicka på rubrik eller stolsbild till något av varumärkena nedan så kommer du vidare till sidan med webbutikens samtliga stolar i denna grupp. Via vår kundservice kan du också få hjälp med beställningar av andra stolsmodeller, som du kanske inte hittar i webbutiken.

Läs mer »

Stolar – välj efter varumärke Det finns 1 produkt.

Underkategorier

 • Aeris – Swopper och...
  Swopper är en unik stol för aktivt sittande. Den enda stolen i världen med tredimensionell aktiv rörlighet. Som en pilatesboll med studs när det gäller träning och en överraskande skön stol som håller din cirkulation igång och kan göra din arbetsdag roligare, dig själv piggare och arbetet mer effektivt.Muvman är den perfekta sittlösningen för aktiva människor antingen man vill sitta lågt eller högt. Med en unik och enastående slaglängd kan Muvman användas från sitthöjd i normal bordshöjd till ståhöjd. På Muvman håller du dig aktiv och vital med bibehållen god hållning såväl i lägre sittställning och ända upp i ståhöjd med ståstöd.
 • Back App sadelstolar

  Nya Back App 2.0 är en helt igenom uppgraderad och förbättrad modell av sin populära föregångare Back App – stolen som tränar din rygg och din balans medan du jobbar. För mycket sittande och felaktiga sittställningar är en av de främsta orsakerna till ryggproblem. Ryggont är också den största enskilda posten vad gäller kostnader för sjukfrånvaro. Back App bygger på samma princip som att med balansbräda rehabilitera och träna vrister och knän, men i stället tränar du den djupa, viktiga stöd- och stabiliseringsmuskulaturen runt ryggraden under tiden som du utför ditt vanliga jobb. Det unika med Back App är att man har fötterna på fotplattan och inte på golvet. Med fötterna på fotplattan samtidigt som Back App gungar lugnt runt en central axel vid rörelse, koncentreras balansträningen precis dit vi önskar – ländryggen. Sitsens utformning gör att man sitter med en avspänd ställning i höfterna och blir ”tvingad” till en naturlig svank i ländryggen. Diskarna och lederna i ryggen får på så sätt bästa möjliga belastningsförhållanden.

 • Be-Ge arbetsstolar

  Populära operatörs- och bevakningsstolar från Be-Ge, anpassade för att fungera i alla typer av miljöer och för 24 timmars bekvämt sittande. Fungerar också utmärkt som extra robusta kontorsstolar. Be-Ge Industri AB är också tillverkare och distributörer av Sverigestolen och Ullmanstolen.

 • Dynamo sadelstolar
  När du sitter i Dynamo sadelstol är ryggen aktiv och rörlig. Benen hjälper till att hålla balans och avlasta kroppens vikt. Du stärks i muskler och leder och håller blodomloppet igång. Dynamostolen har en patenterad utformning med en avgjutning av bäckenet som ursprungsform för sadelsitsen. Stolen blir på så sätt en naturlig rörlig del av din kropp i balans vilket gör att du kan rikta din energi mot viktiga arbetsuppgifter.Dynamostolen är ett aktivt val inom t.ex. sjuk- och hälsovård, terapeutisk verksamhet, labmiljöer, skolor, tillverkningsindustri, hantverk och i kontors- och datormiljöer.
 • Edsbyn stolar
  Edsbyn har ett genomarbetat sortiment av väldesignade och funktionella arbetsstolar och besöks- och konferensstolar i olika segment, varav Ergoff presenterar ett litet urval i webbutiken. Alla stolar du finner här ingår i Edsbyns X-press sortiment. Om du söker något annat ur Edsbyns katalog kan du få hjälp av Ergoffs kundsevice eller någon av våra inredare.
 • Ergohuman arbetsstolar

  Ergohuman och IOO Flex Support är sköna kontorsstolar med modern design, ett högt ergonomiskt innehåll och tillverkade med mycket hög återvinningsgrad ur ett ekologiskt perspektiv. Ergohuman och IOO innehåller flera innovativa unika lösningar med bland annat aktivt svankstöd och roterbara armstöd. De nya modellerna har precis som föregångarna stor användarvänlighet, men är nu också utrustade med ”multifunktionspak” som förenklar ytterligare vid inställning av stolen. Ergohuman och IOO Flex Support är eleganta och funktionella lösningar för moderna kontor, call-centers och utbildningssalar.

 • Ergositter kontorsstolar
  Ergositter har en patenterad funktion WOBPS, som innebär att sitsen är delad i två delar varav den bakre kan fällas (sänkas) steglöst vilket minskar trycket på ryggkotorna i framför allt ländryggen. Ergositter kan därmed hjälpa mot och förebygga ryggproblem. Bland annat kan många personer med diskbråck arbeta sittande på ett sätt som inte annars varit möjligt.Ergositters unika funktion gör den skön att sitta i och minskar belastningen på ryggkotpelaren. Ergositter är ett givet alternativ för alla som letar efter en ryggvänlig sittlösning.
 • Global stolar
  Observera att du kan köpa allt i Globals sortiment från produktkatalogen som ligger nedladdningsbar på produktsidorna. Kontakta bara Ergoffs kundservice om du är intresserad av något annat än vad vi lagt upp i webshopen.Globals sortiment av stolar innefattar bl.a. taburetter, sadelstolar, ståstödstolar, olika arbetsstolar, ESD- och renrumstolar samt rostfria stolar. Många modeller lämpar sig speciellt väl för industri och verkstad, t.ex. hårt nedsmutsade miljöer som bilverkstäder – andra stolar passar t.ex. dagis och förskolor bättre. Det finns också rostfria stolar för extremt fuktiga miljöer som t.ex. våtrum och verkstadsstolar med riktigt bra sittkomfort m.m.
 • Herman Miller

  Sen den klassiska Aeronstolen från Herman Miller kom 1994 har den sålts i 8 miljoner exemplar och står permanent utställd på Museum of Modern Art (MoMA) i New York.

 • HÅG kontors- och...
  I sittlösningar från HÅG är det fötterna som styr rörelsen och stolen inspirerar dig till att kontinuerligt variera sittställning – helt utan att du tänker på det. På detta sätt stimuleras blodcirkulationen och du känner dig piggare, både fysiskt och mentalt – vilket gör att du kan koncentrera dig på arbetet du håller på med. Gungfunktionen är placerad i mitten av stolen, en så kallad mittledsgunga. Den följer principen att när du sitter stilla är stolen stilla, men när du söker rörelse så rör sig stolen (gungan), s.k. BalancedMovement.Håg har ett stort program av väldesignade och funktionella arbetsstolar och besöks- och konferensstolar i olika segment, varav Ergoff presenterar ett brett urval i webbutiken. Om du inte finner det du söker kontakta Ergoff för mer information.
 • Höganäs kontorsstolar
  Höganäsmöbler som tillverkar Höganässtolen är en svensk klassisk tillverkare av kontorsstolar sedan 1975. Ergoff presenterar här ett par av Höganäs kontorsstolar.Höganäs Plus 361 har en något lägre rygg än Höganäs Plus 381. Båda versionerna finns även i S (smalare utförande). Höganäs Plus 361 S, eventuellt med kortare sits är en bra kontorsstol som är populär bland nättare kvinnor.Kontakta gärna Ergoffs kundservice om du är intresserad av någon annan modell av Höganäs.
 • KAB Seating arbetsstolar
  KAB Seating är en ledande tillverkare av bevakningsstolar, 24-timmarsstolar och stolar för krävande miljöer. Stolarna är ergonomiska och mycket robusta och passar krävande miljöer som bevakningscentraler och dygnet-runt-verksamhet, men också som extra robusta kontorsstolar.
 • Malmstolen arbetsstolar
  Malmstolens filosofi är att tillverka en ergonomisk kontorsstol som ger optimalt stöd och viktfördelning i enlighet med vetenskaplig forskning om sittande och fysikens lagar. Malmstolen ger också kroppen optimal avlastning vilket är en förutsättning för en avslappnad sittställning med naturliga rörelser utan att påverkas av spänningar eller obehag.När användarna själva får möjlighet att prova ut ergonomiska arbetsstolar i sin egen arbetsmiljö väljer sjuttiosju procent Malmstolen. Det finns en anledning till det! Malmstolen är konstruerad med ett enda syfte; att fungera i arbetet. Malmstolen skall främja god hälsa genom att förebygga och lindra belastningsbesvär. Malmstolen strävar hela tiden efter att utveckla ergonomiska kontorsstolar som erbjuder exceptionellt goda möjligheter till just individuell anpassning.Här i webbutiken erbjuder vi utvalda modeller från de tre kategorierna Classic, Executive och Flexible, men Ergoffs kundservice hjälper gärna till om du söker något annat.
 • mPosition...
  mPosition är en stol och samtidigt arbetsstation, som passar lika bra för hemmabruk som i VIP-loungen eller för det moderna aktivitetsbaserade kontoret (A2).Hemma kan du i mPosition njuta av en god bok, lyssna på musik, spela datorspel eller surfa. På jobbet blir mPosition en flyttbar och flexibel arbetsstation som många kan dela och utnyttja maximalt. Möjligheterna att skapa flera små arbetsutrymmen i kontorslandskap och liknande blir i det närmaste obegränsade. I lounger och andra offentliga utrymmen, på t.ex. flygplatser och hotell, blir den elegant designade mPosition snabbt den lätt stressade affärsmannens bästa vän. Här får du möjlighet att i lugn och ro sätta dig och förbereda mötet du är på väg till, föra över pengar, läsa och skicka e-post m.m.
 • Officeline kontorsstolar
  Officeline har ett brett utbud av kontorsstolar. Ergoff presenterar här ett urval i webbutiken.
 • Ongo stolar

  Många av oss har yrken och arbetsuppgifter som gör att vi sitter stilla stora delar av dagen, vilket ökar risken för t.ex. ryggproblem, övervikt och hjärt- och kärlsjukdomar. Genom att byta din traditionella kontorsstol mot ett sittande på stolen ONGO® kan du aktivera bl.a. den inre s.k. core-muskulaturen, som ger bålstabilitet och stödjer ryggraden. Dina rörelser sker helt naturligt och nyttjandet av olika muskelgrupper gör att du samtidigt får ett hälsosamt träningspass för hela kroppen på köpet.

 • RBM konferensstolar
 • RH kontorsstolar

  RHs sortiment av arbetsstolar och kontorsstolar har ett tydligt fokus på ergonomi, komfort och rörlighet. Långa dagar med ett krävande arbete ska belönas med ett bra sittande. Alla arbetsstolar från RH är designade så att de följer kroppens minsta rörelse samtidigt som ryggen har fullt stöd. Även ryggstöd och sittdynor i stolar från RH är utformade för att underlätta blodcirkulationen. Det gör att RHs arbetsstolar leder till bättre prestationer, något som är bevisat i flera studier.

 • Salli sadelstolar

  Salli är en oöverträffad sadelstol som finns i olika utföranden och med olika tillbehör. Då du sitter på sadelstolen får lårens kraftigt snett nedåtriktade ställning höften att skjuta framåt med en naturlig svank i ländryggen som följd. Detta rättar även upp ryggens övre del och hela ryggens hållning förbättras. Muskelspänningarna och belastningen på ryggraden minskar på ett avgörande sätt. Den delade sitsen gör att man slipper obehagligt och ohälsosamt tryck på underlivet och man kan sitta med god, upprätt hållning hela dagen. Salli sadelstolar passar utmärkt i alla situationer där människor samverkar: inom vård och omsorg, tandläkarmottagningar, lab. och industri, bänkarbeten samt på kontor tillsammans med höj- och sänkbara bord eller vid disk.

 • Score sadelstolar

  Score Amazone är den smalare och Jumper den bredare sadelstolen i Scorefamiljen. Du väljer antingen tilt-modellen som kan låsas i olika sittvinklar, eller balansmodellen, som är konstant rörlig i alla led och därför även tränar ryggen medan du jobbar. Under sitsen på balansmodellerna har Scores sadelstolar en unik ratt, med vilken du reglerar både stolens höjd och rörlighet. Tiltversionen kan även fås med ryggstöd. Både Amazone tilt och Jumper tilt finns i utförande för ESD och Cleanroom.

 • Support Design
  Bruno Mathsson ritade Sagas sits och ryggstöd under åren 1974 till 1982, hela tiden med avsikten att skapa en optimal stol för den moderna arbetsplatsen. När stolen premiärvisades i början på 1980-talet hade terminalarbetsplatserna börjat dominera och en sittriktig stol blivit en allt viktigare del av en ergonomisk arbetsmiljö.Idag är stolen populär såväl bland kontorsarbetsplatser som medicin, dental och andra yrkesgrupper som arbetar sittande under långa perioder. Stolen är inte bara uppskattad för sina ergonomiska fördelar utan även för dess unika, nätta linjer och höga kvalitet.
 • Sverigestolen

  Sverigestolen lanserades redan 1975 och blev snabbt en succé i kontorsvärlden eftersom man plötsligt fick mycket större flexibilitet vid sin arbetsplats. Idag konstruerar och tillverkar Be-Ge Industri AB arbetsstolar som är formade för att passa in i stillsamma kontorsmiljöer såväl som i krävande bevakings- och processmiljöer.

 • Ullmanstolen

  Ullmanstolen omfattar ett antal modeller av svenska arbetsstolar för olika miljöer och passar de flesta som jobbar aktivt hela dagen. Det smalare ryggstödet ger dig stor rörelsefrihet för armar och axlar samtidigt som du har stöd från bäckenet och uppåt. Ullmanstolen har gungfunktion och ryggstödets form ger fullständigt stöd för hela ryggen samtidigt som ryggraden kan behålla samma form som i stående position. Här i webbutiken erbjuder vi Ullmanstolen i modellerna Q-Lite, Hi-Lite och Nite-Flite. Välj den modell som passar din längd bäst. 

 • Varier stolar

  Ergoff är återförsäljare för det klassiska och banbrytande sortimentet av ergonomiska sittlösningar från Stokke som numera ligger under företaget Varier Furniture. Hos Ergoff kan du prova och beställa hela sortimentet av arbets- och konferensstolar. Vi kan även hjälpa dig med det spännande utbudet av miljömöbler från Varier.

Visar 1 - 1 av 1 artikel
 • 3 995 SEK exkl. moms

  Ståtstödsstol som ger dig möjlighet till variation och avlastning på kontoret. Passar vid ditt höj- och sänkbara bord eller placerad kring ett runt ståbord i lunchrummet. Den slimmade designen erbjuder många möjligheter.Här i webbutiken erbjuder vi för direkt beställning stolen i svart...

  3 995 SEK exkl. moms
Visar 1 - 1 av 1 artikel