Dynamo sadelstolar

Dynamo sadelstolar
När du sitter i Dynamo sadelstol är ryggen aktiv och rörlig. Benen hjälper till att hålla balans och avlasta kroppens vikt. Du stärks i muskler och leder och håller blodomloppet igång. Dynamostolen har en patenterad utformning med en avgjutning av bäckenet som ursprungsform för sadelsitsen. Stolen blir på så sätt en naturlig rörlig del av din kr...
När du sitter i Dynamo sadelstol är ryggen aktiv och rörlig. Benen hjälper till att hålla balans och avlasta kroppens vikt. Du stärks i muskler och leder och håller blodomloppet igång. Dynamostolen har en patenterad utformning med en avgjutning av bäckenet som ursprungsform för sadelsitsen. Stolen blir på så sätt en naturlig rörlig del av din kropp i balans vilket gör att du kan rikta din energi mot viktiga arbetsuppgifter.Dynamostolen är ett aktivt val inom t.ex. sjuk- och hälsovård, terapeutisk verksamhet, labmiljöer, skolor, tillverkningsindustri, hantverk och i kontors- och datormiljöer.
Läs mer »

Dynamo sadelstolar Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 3 050 SEK exkl. moms

  Dynamo Classic är det naturliga valet inom vård- och omsorgssektorn. En stol som även fungerar i trånga utrymmen. Sadelstolen gör ryggen aktiv och rörlig samtidigt som benen hjälper till att hålla balans och avlasta kroppens vikt.

  3 050 SEK exkl. moms
 • 4 995 SEK exkl. moms

  Dynamo Incharge, som designats av Nanna Ditzel, är mycket uppskattad av t.ex. tandläkare, en funktionellt designad sadelstol för dagens moderna arbetsplatser och kontor. Smidig greppbåge som gör att du snabbt kan få tag i stolen när du behöver den.

  4 995 SEK exkl. moms
 • 7 395 SEK exkl. moms

  Dynamo Clinical är som namnet antyder en sadelstol avsedd för t.ex. läkare och kirurger – en stol för miljöer där det krävs stor rörelsefrihet. Stolen är liten och nätt, lätt att greppa och försedd med fotregulator för höjdjustering med foten.

  7 395 SEK exkl. moms
 • 7 195 SEK exkl. moms

  Dynamo Flex, designad av Nanna Ditzel, är en funktionell sadelstol med flex i sätet, som passar dagens moderna arbetsplatser och kontor. Flex-funktionen gör att du tränar ryggen samtidigt som du sitter genom att stöd- och stabiliseringsmuskulaturen kring ryggraden får arbeta för att hålla balansen. Du sitter bra,...

  7 195 SEK exkl. moms
Visar 1 - 4 av 4 artiklar