Ergohuman arbetsstolar

Ergohuman arbetsstolar

Ergohuman och IOO Flex Support är sköna kontorsstolar med modern design, ett högt ergonomiskt innehåll och tillverkade med mycket hög återvinningsgrad ur ett ekologiskt perspektiv. Ergohuman och IOO innehåller flera innovativa unika lösningar med bland annat aktivt svankstöd och roterbara armst&oum...

Ergohuman och IOO Flex Support är sköna kontorsstolar med modern design, ett högt ergonomiskt innehåll och tillverkade med mycket hög återvinningsgrad ur ett ekologiskt perspektiv. Ergohuman och IOO innehåller flera innovativa unika lösningar med bland annat aktivt svankstöd och roterbara armstöd. De nya modellerna har precis som föregångarna stor användarvänlighet, men är nu också utrustade med ”multifunktionspak” som förenklar ytterligare vid inställning av stolen. Ergohuman och IOO Flex Support är eleganta och funktionella lösningar för moderna kontor, call-centers och utbildningssalar.

Läs mer »

Ergohuman arbetsstolar Det finns 3 produkter.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
 • 7 895 SEK exkl. moms

  Är det viktigt med ett bra svankstöd? Ergohuman Plus Elite Workstation är en modern, ergonomisk och stilfull kontorsstol av hög kvalitet och med ett av marknadens bästa svankstöd. Ergohuman Plus Elite Workstation levereras komplett med justerbart nackstöd och sköna armstöd samt integrerade benstöd och möjlighet att använda sig av den medföljande laptoparmen.

  7 895 SEK exkl. moms
 • 6 895 SEK exkl. moms

  Är det viktigt med ett bra svankstöd? Ergohuman Plus Elite är en modern, ergonomisk och stilfull kontorsstol av hög kvalitet och med ett av marknadens bästa svankstöd. Ergohuman Plus Elite levereras komplett med justerbart nackstöd och sköna armstöd.

  6 895 SEK exkl. moms
 • 6 695 SEK exkl. moms

  OBS! TILLFÄLLIGT SLUT I LAGER. Går fortfarande att beställa men leverans beräknas kunna ske först i slutet av maj. Är det viktigt med ett bra svankstöd? Ergohuman Mesh är en modern, ergonomisk och stilfull kontorsstol av hög kvalitet och med ett av marknadens bästa svankstöd. Denna Ergohuman är...

  6 695 SEK exkl. moms
Visar 1 - 3 av 3 artiklar