Officeline kontorsstolar

Officeline kontorsstolar
Officeline har ett brett utbud av kontorsstolar. Ergoff presenterar här ett urval i webbutiken.

Officeline kontorsstolar Det finns 7 produkter.

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 5 088 SEK exkl. moms

  Surf Synkron, maximalt stöd med behaglig och följsam synkrongunga låter hela kroppen vila och ger blodet fritt flöde. Den synkrona gungfunktionen ger maximalt stöd genom att följa kroppens naturliga rörelser både i framåt- och tillbakalutade arbetsställning. En unik funktion gör att ryggvinkeln...

  5 088 SEK exkl. moms
 • 6 421 SEK exkl. moms

  En av Officelines mest ergonomiska arbetsstolar genom att dess utformning stimulerar till en variation i sittandet. Det uttalade svankstödet i kombination med ryggstödets smala utformning resulterar i att ryggen får ett bra stöd samtidigt som axlar och skuldror ges fri rörlighet. Stolen har synkron-mekanism med dubbla...

  6 421 SEK exkl. moms
 • 1 764 SEK exkl. moms

  Slim är smidig arbetsstol från Officeline avsedd för flexibla kontorsarbetsplatser i skolan eller i hemmet. En okomplicerad arbetsstol med logiska funktioner som bidrar till att skapa en ändamålsenlig arbetsmiljö.

  1 764 SEK exkl. moms
 • 1 833 SEK exkl. moms

  Jenna Synkron är en enkel och prisvärd stol med gungfunktion och ställbar ryggvinkel. En utmärkt stol för det lilla kontoret eller extra arbetsplatsen, callcenter och i skolmiljö.

  1 833 SEK exkl. moms
 • 1 638 SEK exkl. moms

  Jenna är en enklare arbetsstol utan gungfunktion där ryggen går lätt att ställa om i vinkel, djup och höjd för individuell anpassning. Stolen är mycket prisvärd och passar väl för enklare kontorsarbete i hem- eller skolmiljö.

  1 638 SEK exkl. moms
 • 5 126 SEK exkl. moms

  En kontorsstol med full ergonomi till ett lågt pris. Soft Lite har en synkron gungmekanism som följer din kropps rörelser och ger dig ett bra stöd. På Soft Lite ställer du in stolens funktioner enkelt med logiska och bra placerade reglage som är lätta att nå när du sitter i stolen. Arm- och nackstöd ingår.

  5 126 SEK exkl. moms
 • 3 619 SEK exkl. moms

  Ronna är en ergonomisk arbetsstol med alla funktioner. Stolen har tydliga och enkla reglage. Pris, komfort och ergonomi i trevlig harmoni. Armstöd ingår.

  3 619 SEK exkl. moms
Visar 1 - 7 av 7 artiklar