Salli sadelstolar

Salli sadelstolar

Salli är en oöverträffad sadelstol som finns i olika utföranden och med olika tillbehör. Då du sitter på sadelstolen får lårens kraftigt snett nedåtriktade ställning höften att skjuta framåt med en naturlig svank i ländryggen som följd. Detta rättar även u...

Salli är en oöverträffad sadelstol som finns i olika utföranden och med olika tillbehör. Då du sitter på sadelstolen får lårens kraftigt snett nedåtriktade ställning höften att skjuta framåt med en naturlig svank i ländryggen som följd. Detta rättar även upp ryggens övre del och hela ryggens hållning förbättras. Muskelspänningarna och belastningen på ryggraden minskar på ett avgörande sätt. Den delade sitsen gör att man slipper obehagligt och ohälsosamt tryck på underlivet och man kan sitta med god, upprätt hållning hela dagen. Salli sadelstolar passar utmärkt i alla situationer där människor samverkar: inom vård och omsorg, tandläkarmottagningar, lab. och industri, bänkarbeten samt på kontor tillsammans med höj- och sänkbara bord eller vid disk.

Läs mer »

Salli sadelstolar Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 5 995 SEK exkl. moms

  Salli Swing är en Salli Twin med swingmekansim. Swingmekanismen gör sitsen rörlig i alla led och ger ett variationsrikt sittande som aktiverar små muskler i rygg och bål. Ryggens hållningsmuskulatur och bålstabiliteten tränas under tiden man utför sitt arbete. Den tvådelade sitsen minskar trycket...

  5 995 SEK exkl. moms
 • 6 995 SEK exkl. moms

  Salli SwingFit tillåter dig att minska eller öka bredden på sitsen och kan därmed anpassas efter olika behov och för olika individer. Salli SwingFit sadelstol har en gungmekanism som gör det möjligt att luta sätet i alla riktningar, utan någon separat justeringsspak. Detta stärker rygg och...

  6 995 SEK exkl. moms
 • 5 695 SEK exkl. moms

  Salli Classic lagerhålls och levereras på dagen som standard i svart skinn med sömnad (rekommenderas). Gaspelare och fotkryss i aluminium. ”Salli – Sitt dig till bättre hälsa!”

  5 695 SEK exkl. moms
 • 5 595 SEK exkl. moms

  Genom Salli Twins tvådelade sits minskar trycket på genitalierna och sadelstolen lämpar sig för både kvinnor och män. Höjden justeras lätt med hjälp av en gascylinder och stolen kan tippas med ett handreglage. ”Salli – Sitt dig till bättre hälsa!”

  5 595 SEK exkl. moms
 • 5 995 SEK exkl. moms

  Salli Multiadjuster tillåter dig att minska eller öka vidden på sitsen. Med ett reglage kan även önskad tippvinkel ställas in. Stolen kan därmed anpassas efter olika behov och för olika individer. ”Salli – Sitt dig till bättre hälsa!”

  5 995 SEK exkl. moms
 • 12 995 SEK exkl. moms

  En sadelstol som är perfekt för miljöer där möblerna måste vara hygieniska och lätta att rengöra. Exempel på användningsområden: livsmedelsindustri, bagerier, laboratorier, storkök etc.Alla metalldelar är gjorda i rostfritt stål.

  12 995 SEK exkl. moms
Visar 1 - 6 av 6 artiklar