Koncepthållare

Koncepthållare Det finns 9 produkter.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
 • 895 SEK exkl. moms

  Koncepthållare IV är en avancerad och robust dokumenthållare som låter dig jobba ergonomiskt med dina dokument placerade mellan skärm och tangentbord.

  895 SEK exkl. moms
 • 1 695 SEK exkl. moms

  Mycket snyggt designad multifunktionell dokumenthållare och skrivplatta med pennfack. Hög kvalitet: frostad arbetsyta för att undvika reflexer, lätta glidskenor, stabil konstruktion (5 mm tjock akryl).

  1 695 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Monitor- och koncepthållare i ett med fem olika höjdlägen för optimal betraktningsvinkel: 9-10-12-14-16 cm. Möjlighet till förvaring under monitorn. Integrerad kabelhantering. Hållare för PDA, mobiltelefon, i-pod eller kalkylator.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 695 SEK exkl. moms

  Stabil vinklingsbar koncepthållare som rymmer A3-format. Försedd med transparent avläsningslinjal.

  695 SEK exkl. moms
 • 1 195 SEK exkl. moms

  Kombinerad laptop- och manushållare med 5 olika höjdinställningar. Superlätt, helt ihopfällbar och ultramobil design gör att hållaren enkelt får plats i fodralet till din bärbara dator.

  1 195 SEK exkl. moms
 • 775 SEK exkl. moms

  Passar både till lösa dokument och pärm. En fördjupning för pärmens rygg gör att pärmen alltid ligger plant och uppslagen. Stabil och steglöst vinklingsbar.

  775 SEK exkl. moms
 • 870 SEK exkl. moms

  KEBAdisplay – lättplacerat och flexibelt bordsställ för A4-pärm. Pärmen ”dockas” in i stället vid användning och tas lätt ur för att ta med sig på kundbesök eller möte. Inklusive ställ, pärm och 5-fliks registerfickor.

  870 SEK exkl. moms
 • 1 295 SEK exkl. moms

  Laptophållare som är perfekt för det traditionella kontoret, den mobila eller flexibla arbetsplatsen och för hemmabruk. Höjdjustering i bakkant och inbyggd dokumenthållare, snurrplatta i botten, kabelhantering och kylning. Inbyggd hållare för Targus portreplikator och förberedd för komplettering med...

  1 295 SEK exkl. moms
 • 295 SEK exkl. moms

  För snabb och enkel åtkomst till din laptops kringutrustning. Kompletterande modul för montering av portreplikator (dockningsstation eller USB-hub) av olika märken till laptophållare Ergo-T340. Passar alla storlekar av laptops.

  295 SEK exkl. moms
Visar 1 - 9 av 9 artiklar