Förvaring

Förvaring
Reflect är ett moduluppbyggt och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya effektiva förvaringsenheter när behov uppstår. I webbutikens X-pressortiment hittar du ett stort urval av de vanligaste och mest användbara Reflect-lösningarna till ditt kontor. X-press innebär att möblerna lämnar fabrik redan en vecka ...
Reflect är ett moduluppbyggt och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya effektiva förvaringsenheter när behov uppstår. I webbutikens X-pressortiment hittar du ett stort urval av de vanligaste och mest användbara Reflect-lösningarna till ditt kontor. X-press innebär att möblerna lämnar fabrik redan en vecka efter beställning.Kontakta Ergoffs kundservice eller inredare för hjälp med beställning av Edsbyns övriga sortiment.
Läs mer »

Förvaring Det finns 19 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 19 artiklar
 • 999 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring, 1xA4 överdel öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  999 SEK exkl. moms
 • 1 447 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10RB2, 2xA4 överdel öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  1 447 SEK exkl. moms
 • 2 361 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10DB3, 3xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  2 361 SEK exkl. moms
 • 2 656 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10DB4, 4xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  2 656 SEK exkl. moms
 • 2 946 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10DB5, 5xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  2 946 SEK exkl. moms
 • 1 122 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10NB1, 1xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  1 122 SEK exkl. moms
 • 1 629 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10NB2, 2xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  1 629 SEK exkl. moms
 • 1 933 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10AB2, 2xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  1 933 SEK exkl. moms
 • 2 573 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10AB3, 3xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  2 573 SEK exkl. moms
 • 3 172 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10AB4, 4xA4 öppen Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  3 172 SEK exkl. moms
 • 3 255 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10FB2, 2xA4 låsbar jalusi Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  3 255 SEK exkl. moms
 • 5 611 SEK exkl. moms

  Reflect förvaring 10TA3, Tower Reflect är ett moduluppbyggt, komplett och flexibelt förvaringssystem som du kan bygga vidare på och komplettera med nya praktiska förvaringsenheter för hela kontorsmiljön. I sortimentet X-press (kortare leveranstid) hittar du de vanligaste och mest använda Reflect-förvaringarna till kontoret.

  5 611 SEK exkl. moms
Visar 1 - 12 av 19 artiklar