Ergoff – ergonomisk kontorsinredning och ergonomiska sittlösningar

VARMT VÄLKOMMEN till Ergoff Miljö AB:s hemsida. Vi har ett ledande sortiment av produkter och tjänster inom segmenten ergonomi, arbetsstolar, kontorsinredning och friskvård.

Du kan handla direkt i vår webbutik, ta hjälp av kundservice eller kontakta någon av våra ergonomispecialister för konsultation eller utbildning.

Vidare erbjuder Ergoffs kunniga personal ett antal olika typer av föreläsningar (läs mer här), med mål att inspirera och få era medarbetare att må bra på jobbet.

 
Må bra på jobbet! 

Pressrelease den 17 september 2019 16:00

ERGOFF avtalsleverantör till statliga myndigheter

Ramavtal har tecknats mellan Ergoff Miljö AB och Kammarkollegiet den 6/9 2019 med Ergoff som ny avtalsleverantör. Upphandlingen ”Möbler och Inredning” är indelad i flera anbudsområden varav flera nu signerats av Ergoff.
   – Nu kan vår kompetenta personal – bestående av bl.a. sjukgymnaster, beetendevetare, arbetsterapeuter m.fl. – även få möjlighet att hjälpa medarbetare i den offentliga sektorn, säger VD Hanna Larsson.

De kategorier som Ergoff vunnit heter ”Arbetsplats och förvaring”, ”Arbetsstolar” samt ”Arbetsplatsbelysning”. 
   – Att som leverantör vara en del i att aktivt arbeta med såväl kvalité som miljö ser vi som en självklarhet i vår samtid. Genom att föreslå högkvalitativa produkter i kombination med rätt lösning för den enskilde individen arbetar vi med hållbarhet från två håll, dels i relation till produkten men även i relation till medarbetaren, som får förutsättningar att hålla sig frisk och skadefri på sin arbetsplats, säger produktchef Issa Moosavifar.

Läs hela pressreleasen om Ergoffs ramavtal med Kammarkollegiet »
 

 

 

Kunskap och helhetssyn finns hos Ergoff

Friska arbetsplatser kräver kunskap och helhetssyn

En produkt är en hårdvara som egentligen inte kommer till sin fulla rätt förrän den ihop med sin användare blir en del av en lösning. För att resultatet skall motsvara det som är syftet vid inköpet, krävs kunskap om både produkter och människokroppen och hur dessa samspelar på bästa sätt. Ergoffs personal har bred kompetens och de säljare du som kund har kontakt med har alla gedigen kunskap inom området ergonomi. Vår bakgrund är varierande med allt från bl.a. Arbetsterapeuter, Beteendevetare, Leg. Sjukgymnaster, Personliga Tränare och Produktspecialister. Men viktigast av allt är kanske vår mission, som präglat vårt dagliga arbete ända sedan starten 1995 — "Må bra på jobbet".

Ergoff-inredning-skapar-en-trivsam-helhet

Inredning skapar trivsel och identitet

Med vår kombination av ergonomispecialister och inredare kan vi bidra med funktionella, friska och moderna helhetslösningar. Vi sätter gärna en touch av Rörelse till ert kontor om vi får! Vårt stora nätverk av främst Nordiska producenter inom möbler, textilier och form borgar för att miljö och kvalitetsaspekten blir en naturlig del av ert inredningsprojekt.

Inställningen är avgörande

Vi på Ergoff brukar skämtsamt säga att livet är som en kontorsstol "Allt handlar om rätt inställning". Vi anser också att en stol inte är en möbel utan en ryggförsäkring. När ni som kund införskaffar ny utrustning till era medarbetare i syfte att förbättra er arbetsmiljö, låt oss samtidigt hjälpa er att anpassa detta på bästa sätt. Stolen blir bättre i sin funktion om den är rätt inställd för individen. Vi kan även passa på att ställa in bord och skärmhöjd på rätt sätt redan vid leverans, allt för en korrekt ergonomi och gynnsam arbetsposition, vilket i sin tur genererar välmående personal. Denna tjänst är valbar vid stolsbeställningar från Ergoff.