Ergoff koncept

Vår vision är att hjälpa er ”Må bra på jobbet”. Med våra tre koncept Ergoff Rörelse, Variation och Återhämtning får ni kunskap och verktyg för en sund arbetsmiljö och hållbara kollegor.

Varje koncept innehåller en produktmix av våra mest omtyckta produkter. Till respektive koncept följer en inspirerande föreläsning med fokus på nytta och motivation till att vara aktiv, variera och återhämta sig, samt hur produkterna i konceptet är avsedda att användas. 


Vår kropp är byggd för rörelse! När vi aktiverar våra muskler i kroppen, minskar risken för smärta och obehag. Visste du att förmågan till inlärning och kreativitet är som bäst under och strax efter lågintensiv aktivitet?

Variation av arbetspositionen är en förutsättning för att förhindra ensidiga rörelsemönster som ex att sitta med huvudet framåtböjt över skärmen eller att i stående bli hängande på ena höften. Ensidighet nöter på kroppen och variation skyddar. Återhämtning är en central faktor för att klara vardagens utmaningar. Vi är byggda för att tåla stress, anpassa, förändra, variera och överleva. Stress i sig är inte farligt eller gör oss sjuka. Orsaken till arbetsrelaterad sjukfrånvaro är snarare bristen på bra avlastning och tillräcklig återhämtning.

Den ekonomiska investeringen blir sund då medarbetarna blir effektivare och delar och nyttjar produkterna växelvis. Om inte våra tre färdiga ”paket” passar kan vi självklart hjälpa er att forma ett alternativ som är optimalt utifrån era behov och önskemål – kontakta i så fall Ergoffs…. 

Våra tre koncept: Rörelse, Variation och Återhämtning handlar om så mycket mer än bara produkter på arbetsplatsen. Det är vår kunskap, er medvetenhet och er känsla av ökad arbetsglädje som tillsammans med väl utvalda produkter skapar era medarbetares förutsättningar att Må bra på jobbet.

Kategorier
 
Ergoffs vision är att alla organisationer ska prioritera anpassning av sina arbetsplatser, så att personalen kan arbeta effektivt och må bra på jobbet. För att leva upp till vår vision ska vi bidra till att leda denna utveckling framåt och öka medvetenheten om lönsamheten i att förverkliga visionen.

Vår Vision

 • Kontakt

  Ergoff Miljö AB
  Hållnäsgatan 5, 752 28 Uppsala
  E-post: adm@ergoff.se
  Ring oss nu: 018 - 18 68 80
  Org.nr: 556595-7809

  Hitta oss på sociala medier

 • Copyright © 2018 Designed by e-reactor - All Rights Reserved.
  Go up!

  Ergoff använder cookies. För mer information vänligen klicka här.