Filtrera (visar 1 produkter)

Pris

Sortera efter
 1. Återhämtning

  KONCEPT ERGOFF ÅTERHÄMTNING

  • Inspirationsföreläsning
  • Massagefåtölj Galaxy med serviceavtal 3 år
  • Malmstolen R2 hög med Duxsits, Corona R2 armstöd och nackstöd

  Sänk kostnaden för sjukfrånvaro, få effektivare personal och gör samtidigt en sund ekonomisk investering där ni delar och nyttjar produkterna växelvis!

  En massagefåtölj passar i princip alla och kan ge en mycket omfattande helkroppsbehandling som håller muskler, leder och cirkulationen i trim och funktionen ”zero gravity” möjliggör minimal belastning på leder, muskler och organ. Med en massagefåtölj förebygger och lindrar du rygg- och nackproblem, ökar cirkulationen i ben, armar och fötter och ”lär” dig samtidigt att koppla av. Upplev den sköna känslan av mental och muskulär avslappning och hur den effektiva massagen kan leda till snabb återhämtning.

  På kontor eller arbetsplatser där man skiftar arbetsplats och/eller står och jobbar växelvis kan det vara praktiskt med en ergonomisk arbetsstol som är lätt att ställa in och som kan användas av flera. Malmstolen R2 med armstöd och nackstöd är en mycket bra kontorsstol för det ändamålet.

 2. Fri frakt Ergoff Återhämtning
  39 995 SEK
  Köp
Ergoff
 
Ergoffs vision är att alla organisationer ska prioritera anpassning av sina arbetsplatser, så att personalen kan arbeta effektivt och må bra på jobbet. För att leva upp till vår vision ska vi bidra till att leda denna utveckling framåt och öka medvetenheten om lönsamheten i att förverkliga visionen.

Vår Vision

 • Kontakt

  Ergoff Miljö AB
  Hållnäsgatan 5, 752 28 Uppsala
  E-post: adm@ergoff.se
  Ring oss nu: 018 - 18 68 80
  Org.nr: 556595-7809

  Hitta oss på sociala medier

 • Copyright © 2018 Designed by e-reactor - All Rights Reserved.
  Go up!

  Ergoff använder cookies. För mer information vänligen klicka här.

  Chatta med våra Ergonomispecialister
  Chatta med våra Ergonomispecialister