Rörelse

KONCEPT ERGOFF RÖRELSE

Världens bästa medicin heter fysisk aktivitet och vår kropp älskar Rörelse.

Det organ som mår allra bäst är hjärnan och genom rörelse på jobbet skapas ökad kreativitet, effektivare inlärning, bättre minne, förbättrad koncentration och boostad brainstormings förmåga.

Fysisk aktivitet förbättrar också stresstoleransen och ger dig bättre återhämtning.

Forskningen visar att olika doser av rörelse gäller för bästa effekt av ovan förmågor men all form av rörelse räknas och gör nytta. Tex sker den bästa inlärningen vid lågintensiv fysisk aktivitet, alltså väldigt likt den rörelse som skapas på Bike it eller Walk it.

Med dagens fantastiska medicinska utrustning kan vi mäta och se vad som händer i vår hjärna och kropp vid aktivitet, beslut, möten, intryck och reaktioner.

Vid fysisk aktivitet producerar kroppen en rad positiva ämnen och hormoner. Lipoproteinlipas som fungerar som dammsugare i kroppens blodkärl aktiveras snabbt vid all form av rörelse.

Myokiner som spelar en viktig roll i fettförbränningen och för att motverka inflammationer utsöndras i musklerna och har stor påverkan på friska muskler, skelett, hormon och immunsystem.

Med Ergoff Rörelse produkter kan du också ge din fantastiska kropp enkel träning och cirkulation som minskar risken för smärta och obehag i rörelseapparaten.

 

Filtrera

Pris