DNA kontorsmöbler

DNA kontorsmöbler

Oändliga möjligheter att skapa något unikt
Hos Ergoff hittar du allt som behövs för att inreda konferensrummet eller kontoret med stilrena, lättplacerade, moderna och funktionella kontorsmöbler. Vi har ur möbelserien DNA handplockat ett antal olika förvaringslösningar och konferensbord i tidlösa, neutrala färger som antracitgrå, ljusgrå och vitt. DNA:s hurtsar, kontorsskåp och bokhyllor kombineras enkelt med olika ergonomiska sittlösningar och skrivbord för att skapa funktionella, estetiska och kreativa arbetsplatser med stor flexibilitet.

DNA förvaring

DNA kontorsskåp

DNA skåp och bokhyllor
Kontorsskåpen levereras med ljusgrå laminerad stomme och dörrar i antracit, ljusgrå eller vitt samt lackerat underrede. Alla DNA kontorsskåp står på ett 10 cm högt underrede, vilket möjliggör enkel rengöring även under skåpen.

Dörrarna och lådorna har snygga, galvaniserade handtag i aluminium med komfortabelt grepp och naturligtvis mjukstängande funktion för ljuddämpning. Skåpen levereras färdigmonterade, allt du behöver göra är att fästa underredet och handtaget i förborrade hål. Kan inte bli enklare!

DNA Towerskåp

DNA Tower
Med möjlighet till kabelgenomförning på baksidan, 65 cm över golvet, är DNA towerskåp extra lämpliga vid inredning av t.ex. öppna kontorslandskap.

Naturligtvis har utdragsenheten ett snyggt handtag med bekvämt grepp, en avtagbar nyckelring och en mjuk stängningsfunktion, som all förvaring i DNA-serien. I serien finns två modeller, en med öppning mot vänster eller höger, och en tvåsidig modell i utförande med en något billigare och lättare utdragsmekanism.

Se produkter »

DNA konferens

DNA trapetsformat konferensbord

DNA konferensbord
I möbelserien DNA ingår bl.a. moderna och prisvärda konferensbord av hög kvalitet. Det finns båtformade, rektangulära och trapetsformade i olika storlek.

Användningen av videokonferensskärmar och digital utrustning ökar vilket även medför ett ökat behov av konferensbord som är anpassade för digitala möten. Därför erbjuder vi även exempelvis trapetsformade konferensbord (se bild ovan) som en naturlig del av sortimentet.

DNA rektangulärt konferensbord

Traditionellt sett är annars många konferensbord båtformade, så att mötesdeltagarna enkelt kan kommunicera och samarbeta runt bordet.

Bordsskivan är 25 mm tjock, laminat på MDF-kärna, rundade hörn för en mjukare design och en snyggt fasad kant med 10 mm kantlist. Bordsskivan finns i standardfärgerna vit, ljusgrå och antracit. Underredet finns i alugrå, svart eller vitt. Kan oftast kombineras fritt.

Se produkter »