Prova ut arbetsstolar

Vilken stol är den rätta för dig?

En ergonomisk arbetsstol ska ge stöd och avlastning, kunna anpassas efter individuella behov och förutsättningar, ge möjlighet till rörelse och variation och vara anpassad till din miljö och dina arbetsuppgifter.

Ergoffs säljare har stor erfarenhet inom området och de flesta har bakgrund inom hälsa och friskvård, som t.ex. leg. sjukgymnaster, arbetsterapeuter eller friskvårdskonsulenter.Ergoff har rätt stol för dig

Utprovning av arbetsstol

Muvman ståstödstol


Vi hjälper dig kostnadsfritt på din egen arbetsplats prova ut den bästa sittlösningen för dig och dina medarbetare. Lämna dina kontaktuppgifter på vår sida för KUNDSERVICE så hör vi av oss för att så snart som möjligt komma ut med provstolar till din arbetsplats.

Varmt välkommen till Ergoff – ledande inom ergonomiska sittlösningar
Vi erbjuder ett stort utbud av traditionella kontorsstolar, stolar för aktivt dynamiskt sittande, bevakningsstolar/24h, ESD- och Cleanroomstolar, industri- och verkstadsstolar, rostfria stolar, labstolar, kassastolar, stolar för vård och omsorg, dentalstolar, sadelstolar, knästödsstolar, ståstödsstolar, stolar för möten och konferens, stolar för paus-/fikarum, reception och lounge m.m.

Ergohuman och Malmstolen

tre typer av stolar