Bli avtalskund

Genom Ergoffs rikstäckande organisation och ett ledande sortiment av ergonomiprodukter, arbetsstolar, kontors- och industriinredning kan du få en stor försörjning av produkter och lösningar från en och samma leverantör oavsett var dina arbetställen ligger i landet. Du har en personlig kontakt hos oss med ett personligt engagemang och intresse för dina behov och önskemål.

Kvalitet och kunnande hos Ergoff

Ergoff använder och samarbetar i huvudsak med välrenommerade och ledande varumärken. Genom ett stort utbud av tillgängliga specialprodukter och våra egna kundanpassningar löser vi de flesta behov i din organisation. Du väljer själv i vilken utsträckning du nyttjar vår personliga service på plats med utprovningar av stolar, ergonomiprodukter etc.
 

Vem kontaktar man?

Kontakta vår Ergoffrepresentant i distriktet närmast dig eller vår Key Account Manager i Göteborg, Hanna Larsson, för ett förutsättningslöst möte där vi utreder vad som behövs för att teckna ett förmånligt kund/leverantörsavtal.

 

 
Ergoffs vision är att alla organisationer ska prioritera anpassning av sina arbetsplatser, så att personalen kan arbeta effektivt och må bra på jobbet. För att leva upp till vår vision ska vi bidra till att leda denna utveckling framåt och öka medvetenheten om lönsamheten i att förverkliga visionen.

Vår Vision

 • Kontakt

  Ergoff Miljö AB
  Hållnäsgatan 5, 752 28 Uppsala
  E-post: adm@ergoff.se
  Ring oss nu: 018 - 18 68 80
  Org.nr: 556595-7809

  Hitta oss på sociala medier

 • Copyright © 2018 Designed by e-reactor - All Rights Reserved.
  Go up!

  Ergoff använder cookies. För mer information vänligen klicka här.