Pausit Visa större

Pausit

Förebygg problem från stillasittande och monotont arbete… Pausit är ett program för din jobbdator – en tränare som hjälper dig genom dina arbetsdagar och som också påminner om när det är dags för paus. Med hjälp av skräddarsydda program får du kvalificerad hjälp att behandla och förebygga skador, både genom att föreslå rätt övningar utifrån dina specifika besvär och genom att förhindra uppkomsten av skador från för mycket stillasittande. Dessutom för Pausit statistik över hur mycket du har tränat.

Programmet levereras på ett USB-minne och installeras därifrån. Ni kan köpa upp till 25 användarlicenser direkt i webbutiken. Vid intresse av 25 eller fler användarlicenser lämnar vi offert.

Mer detaljer

600 SEK exkl. moms

Mer information


Användarlicenser
1
2–5
6–9
10–14
15–19
20–25
>25
Pris per licens (kr)
600
525
480
450
425
410
offert


Friskvård på jobbet! Förebygg problem från stillasittande och monotont arbete… Pausit är ett program för din jobbdator – en tränare som hjälper dig genom dina arbetsdagar och som också påminner om när det är dags för paus. Med hjälp av skräddarsydda program får du kvalificerad hjälp att behandla och förebygga skador, både genom att föreslå rätt övningar utifrån dina specifika besvär och genom att förhindra uppkomsten av skador från för mycket stillasittande. Dessutom för programmet statistik över hur mycket du har tränat.

Pausit är ett program för alla Pausit passar alla typer av branscher med anställda som har ett statiskt och stillasittande arbete eller som arbetar i monoton industrimiljö. Syftet är att förebygga fysiska besvär, få anställda att må bättre och prestera mer, men även att spara pengar åt arbetsgivare genom att undvika sjukskrivningar.

Välj rätt område Fler och fler människor upplever dagligen stelhet och smärta under arbetet, och deras förmåga att utföra sina uppgifter försämras. Genom något som kallas problemstyrning kan du välja området där du har besvär och ett specialkomponerat program för just den kroppsdelen sätts igång. Förutom att detta är användbart vid besvär i specifika områden går det också att använda i förebyggande syfte.

Vårda er viktigaste resurs Personalen är företagets viktigaste resurs. Problemet är att det inte funnits några enkla och bra hjälpmedel för att vårda dem. Därför har Pausit tagit fram en lösning på detta! Via en personlig tränare i datorn kan personalen hos er både förebygga och undvika problem som uppstår vid stillasittande arbete. Pausit är framtaget med hjälp av ledande utvecklare inom både motion capture-teknik och systemutveckling för att produkten skall tillgodose de flesta behov och önskemål.

Systemkrav

  • Operativsystem: Windows 98/ME/NT/2000/XP/2003/Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 (samt Mac OS X 10.10)
  • Processor: Minst 900 MHz
  • Minne: 512 MB
  • Hårddisk: 1 GB

Programmet levereras på ett USB-minne och installeras därifrån. Ni kan köpa upp till 25 användarlicenser direkt i webbutiken. Vid intresse av 25 eller fler användarlicenser lämnar vi offert. Kontakta gärna vår KUNDSERVICE vid ev. frågor eller behov av hjälp.

Ladda ner

Pausit PC

Pausit användarmanual PC v1.9 (pdf)

Ladda ner (1.14M)

Pausit MAC

Pausit användarmanual MAC v1.2 (pdf)

Ladda ner (3.69M)

Pausit systembeskrivning

Pausit systembeskrivning (pdf)

Ladda ner (271.41k)