Höganäs +361 Svart Armstöd Nackstöd Backup

Höganäs +361 Svart Armstöd Nackstöd Backup

exkl. moms 10 000 SEK inkl. moms 12 500 SEK
  • Antal
  • Visa pris exkl. momsinkl moms
  • Leveranstid: 2020-06-29
  • Artikelnummer: E13360

Höganäs Plus 361 är en kontorsstol med standardsits och ryggbricka som passar de flesta – ger med sin trekantsformade skulderkudde en riktigt behaglig upplevelse. Plus 361 är utrustad med multimatic-mekanismen med gunga och integrerad sitsförskjutning.

Obs! Denna stol levereras i svart tyg Fame med armstöd och nackstöd i skinn, svart fotkryss samt Back-up svankstödspump. Sitsen är av typen T-sits med 20 mm Memory Foam för extra komfort.


Höganäs Plus 361 är en kontorsstol som med standardsitsen har ett djup på 47 cm och en bredd på 43 cm. Ryggbrickan, som är 46 cm hög och 41 cm bred, passar de flesta och ger med sin trekantsformade skulderkudde en riktigt behaglig upplevelse.

Stolen levereras med det uppblåsbara svankstödet Back-up, som monteras direkt på formpressningen under polyeterstoppningen. Svankstödet pumpas upp med hjälp av en liten handpump på ryggens baksida, vilket ger ett extra stöd i svanken som går att ställa in exakt efter behov.

Finns även som Höganäs Plus 361S, som är 3 cm smalare i ryggstödet samt sitsen. MULTIMATIC har flytande sits och ryggbricka samt en gungfunktion som gör att du kan gunga bakåt. Detta uppmuntrar till ett omväxlande, dynamiskt sittande.

Muskulatur och blodcirkulation stimuleras. Andningen underlättas. Trötthet och stelhet minimeras. Det är viktigt att du redan från början gör en riktig grundinställning enligt bruksanvisningen. Därefter kan du sitta hur du vill – upprätt – gunga bakåt – sitta i balans – utsträckt – utan att röra en enda spak.