Höganäs +361S Röd

Höganäs +361S Röd

exkl. moms 7 280 SEK inkl. moms 9 100 SEK
  • Antal
  • Visa pris exkl. momsinkl moms
  • Leveranstid: 2020-10-12
  • Artikelnummer: E10674

Höganäs Plus 361S är en kontorsstol med 3 cm smalare sits och ryggbricka än standardutförandet. Passar de flesta – ger med sin trekantsformade skulderkudde en riktigt behaglig upplevelse. Plus 361S är utrustad med multimatic-mekanismen med gunga och integrerad sitsförskjutning.

Obs! Denna stol levereras i rött tyg Fame och med svart fotkryss. Utan nackstöd och armstöd. Sitsen är av typen T-sits med 20 mm Memory Foam för extra komfort.


Höganäs Plus 361 är en kontorsstol som i standardutförande har en sits med ett djup på 47 cm och en bredd på 43 cm. Ryggbrickan är i standardutförande 46 cm hög och 41 cm bred.

Modellen +361S har däremot 3 cm smalare sits och rygg dvs. sitsbredd 40 cm och ryggbricka 38 cm bred.

Denna stol finns också med det uppblåsbara svankstödet (backup) som monteras direkt på formpressningen under polyeterstoppningen, och pumpas upp med hjälp av en liten handpump på ryggens baksida; detta ger ett extra stöd i svanken som går att ställa in exakt efter behov.

MULTIMATIC har flytande sits och ryggbricka samt en gungfunktion som gör att du kan gunga bakåt. Detta uppmuntrar till ett omväxlande, dynamiskt sittande.

Muskulatur och blodcirkulation stimuleras. Andningen underlättas. Trötthet och stelhet minimeras. Det är viktigt att du redan från början gör en riktig grundinställning enligt bruksanvisningen. Därefter kan du sitta hur du vill – upprätt – gunga bakåt – sitta i balans – utsträckt – utan att röra en enda spak.