Filtrera

Pris

Färg

Sortera efter
 1. Malmstolen

  Malmstolen är konstruerad med ett enda syfte; att fungera i arbetet. Malmstolen ska främja god hälsa genom att förebygga och lindra belastningsbesvär.

  Malmstolens filosofi är att tillverka en ergonomisk kontorsstol som ger optimalt stöd och viktfördelning i enlighet med vetenskaplig forskning om sittande och fysikens lagar. I Malmstolen sitter du avslappnat och rör dig naturligt utan att påverkas av spänningar eller obehag. Därför förvånar det inte att när användarna själva får möjlighet att prova ut ergonomiska arbetsstolar i den egna arbetsmiljön väljer 77% Malmstolen.

  Malmstolen strävar hela tiden efter att utveckla ergonomiska kontorsstolar som erbjuder exceptionellt goda möjligheter till just individuell anpassning. Här i webbutiken erbjuder vi utvalda modeller från de tre kategorierna Classic, Executive och Flexible, men Ergoffs kundservice hjälper gärna till om du söker något annat.

Ergoff
 
Ergoffs vision är att alla organisationer ska prioritera anpassning av sina arbetsplatser, så att personalen kan arbeta effektivt och må bra på jobbet. För att leva upp till vår vision ska vi bidra till att leda denna utveckling framåt och öka medvetenheten om lönsamheten i att förverkliga visionen.

Vår Vision

 • Kontakt

  Ergoff Miljö AB
  Hållnäsgatan 5, 752 28 Uppsala
  E-post: adm@ergoff.se
  Ring oss nu: 018 - 18 68 80
  Org.nr: 556595-7809

  Hitta oss på sociala medier

 • Copyright © 2018 Designed by e-reactor - All Rights Reserved.
  Go up!

  Ergoff använder cookies. För mer information vänligen klicka här.