Filtrera

Filtrera (visar 127 produkter)

Pris

Sortera efter

Support Design

Om ditt arbete kräver att du ska sitta under långa perioder måste du vara snäll mot dig själv och din kropp. Det är lätt att en felaktig arbetsställning blir en dålig vana. Men de flesta av oss har aldrig fått lära oss hur vi ska sitta.

Support designs stolar är väl genomarbetade. Handgjorda, ergonomiska stolar som är designade för att naturligt främja bra kroppshållning så du kan sitta bekvämt och hålla dig frisk på samma gång. Ergonomiskt utformade för att den perfekta hållningen skall kännas helt naturlig. Du lindrar belastning, ökar din energinivå och förbättrar din känsla av välbefinnande.

Saga och Supportstolens rygg och sits ligger till grund för en hel mängd modeller arbetsstolar från Support Design. Bruno Mathsson ritade Sagastolens sits och ryggstöd under åren 1974 till 1982, hela tiden med avsikten att skapa en optimal stol för den moderna arbetsplatsen. När stolen premiärvisades i början på 1980-talet hade terminalarbetsplatserna börjat dominera och en sittriktig stol blivit en allt viktigare del av en ergonomisk arbetsmiljö.

Idag är Saga lika populär ute på kontorsarbetsplatser som bland yrkesutövare inom medicin och dentalområdet och andra arbeten där man sitter under långa perioder. Stolen är inte bara uppskattad för sina ergonomiska fördelar utan även för dess unika, nätta linjer och höga kvalitet.